EDITURA

► TRANSPORT GRATUIT LA SEDIUL CLIENTULUI (MUNICIPIUL IASI)
► PRETURILE SUNT NEGOCIABILE IN FUNCTIE DE TIRAJ
Câteva cuvinte

EDITURA

Cărţile publicate de către Editura Printoner cu ISBN şi descriere CIP figurează în baza de date a Bibliotecii Naţionale a României (www.bibnat.ro)

Oferim servicii de consiliere editorială, tehnoredactare manuscrise,traduceri şi revizuiri traduceri,corectură,grafică,promovarea cărţii,oferă sprijin pentru autori,organizează lansări de carte, evenimente culturale şi ştiinţifice

Avem  posibilitatea de a evalua calitatea lucrării prin intermediul refernților editurii şi vă punem la dispoziţie soluţii de editare avantajoase.

Editura noastra oferă codul ISBN-ul, cât şi codul de bare care se va tipări pe carte. Înaintea publicării cărţii, titlul dvs va primi o descriere CIP (catalogarea înaintea publicării), care va ajuta la identificarea cărţii de către Biblioteca Naţionala.

Autorii sunt consiliaţi de către editorul sau redactorul şef al Editurii PRINTONER  asupra  structurii lucrării, concepţiei grafice a copertei,aspectului final al lucrării şi al altor elemente importante în vederea publicării.

Editura poate intermedia relaţia cu referenţii ştiinţifici sau poate asigura efectuarea de recenzii, prefaţări, postfaţări, cronici asupra apariţiei, prezentări, lansări de carte (în principal atunci când este vorba despre literatură beletristică).

Se realizează o evaluare a manuscrisului şi se propun corecţiile pe care editura le consideră necesare.

Tehnoredactarea se realizează la un nivel înalt de calitate. În funcţie de specificul fiecărei lucrări, se va decide pregătirea de tipar cea mai adecvată (translarea şi prelucrarea documentului dintr-un format în altul) şi se va negocia preţul final, pornind de la oferta standard de preţuri.

Editura Printoner nu îşi propune să vândă ISBN-uri, iar solicitarea descrierilor CIP este un serviciu oferit gratuit.

servicii1-650x327 copy

CE VĂ OFERIM

TIPAR OFFSET

Tiparul offset este una dintre cele mai răspândite tehnici de imprimare şi constă în transferul cernelei tipografice de pe placa tipografică pe hârtia de tipar prin intermediul unui cilindru intermediar realizat dintr-un cauciuc special.

TIPARUL RISOGRAF

Tiparul cu multiplicatorul digital RISOgraf va permite sa tipariti la costuri competitive, tiraje medii si mari, de la500 pana la 1000 de exemplare, monocrom (negru si color). Risograful este solutia tehnologica ideala intre un utilaj offset si un copiator digital.

DTP

Desktop Publishing (DTP) înseamnă crearea documentelor cu ajutorul calculatorului folosind programe specializate. Totodată, la DTP includem şi pregătirea de tipar, adică ne asigurăm că fiecare lucrare trimisă la tipar respectă specificaţiile tehnice.

TIPAR DIGITAL

Tiparul digital este o metodă rapidă de tipărire, ce foloseşte tot cele patru culori primare CMYK (cyan, magenta, yellow, black), ca în cazul tiparului offset, cu diferenţa că cerneala este înlocuită de tonnerul imprimantei, procedeul de imprimare fiind termic.

MATERIALE PROMOȚIONALE

Alături de materialele tipărite, produsele promoţionale reprezintă un mijloc foarte eficient de promovare. Există o varietate foarte mare de astfel de produse, făcute din diverse materiale. Noi practic, putem tipări pe orice suprafață!

FINISAREA PROFESIONALĂ

Pentru că ne dorim ca produsele noastre să fie impecabile, acordăm atenţie nu doar procesului de producţie propriu-zisă, ci şi operaţiilor de finisare, acestea fiind cele care conferă aspectul final al lucrărilor.

WordPress Themes