SERVICII

► TRANSPORT GRATUIT LA SEDIUL CLIENTULUI (MUNICIPIUL IASI)
► PRETURILE SUNT NEGOCIABILE IN FUNCTIE DE TIRAJ
Câteva cuvinte

DESPRE NOI

Am luat ființă în 2006, din dorința de a contura pe piața românească un etalon în ceea ce privește calitatea printurilor. Am apărut din dorința de a oferi un serviciu calitativ la un preț cinstit și am reușit să răzbatem începutul greu de drum.

Calitatea ne-a propulsat și numărul comenzilor a crescut. Așa că a trebuit să mărim și echipa, și iată-ne astăzi, de la o echipă de 4 oameni, la un întreg batalion ce se luptă ca materialele tale să fie mai bune decât ți-ai închipuit. Cât despre calitate, o păstrăm neatinsă și neștirbită!

servicii1-650x327 copy

CE VĂ OFERIM

TIPAR OFFSET

Tiparul offset este una dintre cele mai răspândite tehnici de imprimare şi constă în transferul cernelei tipografice de pe placa tipografică pe hârtia de tipar prin intermediul unui cilindru intermediar realizat dintr-un cauciuc special.

TIPARUL RISOGRAF

Tiparul cu multiplicatorul digital RISOgraf va permite sa tipariti la costuri competitive, tiraje medii si mari, de la500 pana la 1000 de exemplare, monocrom (negru si color). Risograful este solutia tehnologica ideala intre un utilaj offset si un copiator digital.

DTP

Desktop Publishing (DTP) înseamnă crearea documentelor cu ajutorul calculatorului folosind programe specializate. Totodată, la DTP includem şi pregătirea de tipar, adică ne asigurăm că fiecare lucrare trimisă la tipar respectă specificaţiile tehnice.

TIPAR DIGITAL

Tiparul digital este o metodă rapidă de tipărire, ce foloseşte tot cele patru culori primare CMYK (cyan, magenta, yellow, black), ca în cazul tiparului offset, cu diferenţa că cerneala este înlocuită de tonnerul imprimantei, procedeul de imprimare fiind termic.

MATERIALE PROMOȚIONALE

Alături de materialele tipărite, produsele promoţionale reprezintă un mijloc foarte eficient de promovare. Există o varietate foarte mare de astfel de produse, făcute din diverse materiale. Noi practic, putem tipări pe orice suprafață!

FINISAREA PROFESIONALĂ

Pentru că ne dorim ca produsele noastre să fie impecabile, acordăm atenţie nu doar procesului de producţie propriu-zisă, ci şi operaţiilor de finisare, acestea fiind cele care conferă aspectul final al lucrărilor.

WordPress Themes